Naar inhoud Naar navigatie

Nieuws in de media

 • Bruid & Bruidegom 2/2016
  Geplaatst op 07/03/2016

  Bruid & Bruidegom 2/2016

  Glitter overload! In de nieuwe editie van Bruid & Bruidegom ontkom je niet aan een een flinke dosis Glitter & Glamour. Zo vind je in de eigenzinnige modereportage In Fashion We Trust enkele modepaginaís met onze trouwschoenen vol Glitters, zoals je ze nog nooit zag. Zo wordt Charlotte gecombineerd met een prachtige lange bruidsjurk en een tas van Roberto d'Angelo. De high heel Kyra vind je terug onder een stoer glitter jumpsuit en de Kelis is voor de gelegenheid ingekleurd in zwart.

  Lees meer
 • Nieuwe editie Bruid & Bruidegom      Magazine
  Geplaatst op 16/11/2015

  Nieuwe editie Bruid & Bruidegom Magazine

  Een bruiloft is niet compleet zonder een prachtig paar bruidsschoenen. Of je nou voor een klassieke of glamour look gaat, de juiste schoen maakt jouw oufit compleet. In de nieuwe Bruid en Bruidegom zie je hoe een vintage jurk leuk gecombineerd wordt met Scarlett uit de Fiarucci Bridal collectie. Bekijk de Scarlett op onze website via de volgende link: http://tinyurl.com/ntdb7w6 . .

  Lees meer
 • Bruid & Bruidegom No.4
  Geplaatst op 02/11/2015

  Bruid & Bruidegom No.4

  Wild at heart! De Bridal dresscode anno nu is stoerder dan ooit. Een klassieke vintage jurk gecombineerd met stoere sieraden. De stoere en sexy look wordt compleet gemaakt door de prachtige goudkleurige pumps uit de Fiarucci Bridal collectie. Nadine - Fiarucci Bridal Het goudkleurige leer met de glitters, het subtiele enkelbandje en de geweldige hakken maken deze avondschoenen echte juweeltjes!

  Lees meer
 • Weddingplanner
  Geplaatst op 14/10/2014

  Weddingplanner

  Afgelopen zondag was de eerste aflevering van het nieuwe TV programma Weddingplanner op RTL 4! Gedurende een aantal weken volgen we vier professionele weddingplanners die bruidsparen bijstaan in de oriŽntatie op de invulling van de grote dag. Anouk, Astrid, Marie-Josť en Wiesje zijn ervaren weddingplanners die gezamenlijk al honderden bruiloften hebben georganiseerd. Weddingplanner wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer. In Weddingplanner maken we kennis met de koppels en worden wisselende themaís aangesneden. Hierbij kun je denken aan zaken als oriŽnteren, budgetteren, etiquette, kleding,...

  Lees meer

Laatste weblog

Een grote dag....  voor kleine meisjes
Een grote dag.... voor kleine meisjes

Wanneer de grote dag eraan komt is dat niet alleen spannend voor jullie als bruidspaar maar ook voor het mini-bruidje: het...

Lees meer